2011. augusztus 28., vasárnap

Sikerült!

Sikerült a forgalmi vizsgám! :)

Kedden kell bemennem a közlekedési felügyelőségre a vizsgát igazoló papírért, amit majd vinnem kell az okmányirodába, hogy kiállíthassák a jogosítványomat. Már alig várom, hogy vezethessek. :)

A vizsga maga nekem pozitív csalódás volt. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy ez most egy vizsga. Az oktatóm és a vizsgabiztos végig beszélgettek, néha még én is hozzászóltam egy-egy témához. :) Teljesen feloldotta a stresszt bennem és olyan volt, mintha csak egy átlagos órán vennék részt, azzal a különbséggel, hogy mögöttem is ült valaki. :)

Szerdán irány az okmányiroda! :D


Emy



2011. augusztus 16., kedd

Sims 3

Végre sikerült megszereznem a Sims 3-at és jónéhány kiegészítőt hozzá. Imádok vele játszani, bár a simek létrehozása és a ház megépítése és berendezése után általában megunom a játékot. :D

Ami nekem feltűnt, persze a szembetűnően jobb grafika mellett, hogy sokkal önállóbbak lettek a karakterek, ami szerintem nem mindig jó, de hát ez van.

Kiegészítők:

  • A világ körül
  • Luxuslakás cuccok
  • Álomállások
  • Padlógáz cuccok
  • Leszáll az éj
  • Szabadtéri kalandok cuccok
  • Nemzedékek
  • Városszépítő cuccok

Nekem ezek vannak meg. Azt nem tudom, hogy ezeken kívül jelent-e még meg több is.

Elég jól el lehet vele tölteni az időt. Észre sem veszi az ember és már eltelik 2 óra.

De én szeretem. :)


Emy


2011. augusztus 11., csütörtök

Vacation at lake Balaton

Vasárnap este értünk haza. Jó volt az a 8 nap, amit Zamárdiban töltöttünk. Tőlünk szokatlan módon, most nem mentünk sok helyre, inkább Zamárdit jártuk körbe, illetve az egyik nap átmentünk Tihanyba is, de ennyi. Viszonylag jó idő volt, így tudtunk fürödni is. Egy nap volt rossz idő, akkor szakadt az eső egész nap, a nyaralóból sem tudtunk kimenni.

Szerencsére sikerült nagyjából kipihennem magam, aminek örültem, mert nem sokára kezdődik a suli.

Tettem fel képeket a tumblr-ömre, aminek a linkje kint van itt oldalt. A personal posts-ra kattintva meg is lehet őket nézni. :)



Emy