2012. június 30., szombat

1 year

Ma egy éve kezdtem el itt blogot írni. Ezelőtt már írtam máshol is. Gyorsan eltelt ez az egy év. Nem igazán tudom, hogy mit kellene ilyenkor írni. Köszönöm szépen azoknak, akik olvassák, vagy csak néha-néha idetévedve beleolvas valaki a blogomba. :)

I started to write this blog one year ago. I wrote a blog on an other site before. This one year passed so fast. I don't really know what should I write now. Thanks for all the people who read my blog or just read some posts. :)

2012. június 29., péntek

Little shopping

Tegnap a vizsgám után (ami nem sikerült :@) elmentem a DM-be, mert szükségem volt körömlakklemosóra és izzadásgátlóra. De már ha ott voltam vettem tusfürdőt is, egyből kettőt. 
Yesterday after my exam (which was not successful :@) I went to shop a little because I needed a nail polish remover and a deo but I bought two shower gels too. 




 Ő az én kiskutyám, Buksi, aki ha meleg van kint, akkor mindig bent alszik a szobámban. :)
He is my little dog, named Buksi, who always sleeps at my room when it's hot outside. :)


 Ő pedig egy nagyon aranyos kiscica, aki a jelenlegi albérletem udvarában van. :)
She is a very cute kitty, who is in the garden of the house, where my rented flat is. :)



2012. június 28., csütörtök

Samples

Rendeltem pár ingyenes termékmintát az egyik magyar oldalról. Már egy ideje megérkeztek, csak valahogy elfelejtettem írni róla. Egy sima borítékban érkeztek egy kísérőlevéllel együtt. Egy sampon, két öblítő és egy mosópor mintát kértem. Ajándékba küldtek még egy tisztasági betét tartót. Még nem próbáltam ki őket, de valamikor sort kerítek rájuk. :)

I ordered some samples from a hungarian website. One shampoo, one washing powder and two rinsing. I got a little purse as a gift. I haven't tried them yet. :)







2012. június 25., hétfő

Cherry - vanilla cream pie

Elég sok meggyfánk van és mivel meggyszezon volt, gondoltam sütök valamilyen meggyes sütit. Már elég régóta gondolkodtam rajta, hogy sütni kéne egy pitét, olyan igazi amerikait. A kettőt együtt kombinálva született meg a meggyes - vaníliás pite. A receptet itt találtam. Azt kell, hogy mondjam elsőre egész jól sikerült, bár a tésztával meggyűlt kicsit a bajom, de a végeredmény kárpótolt. :)

We have a lot of cherrytre and I wanted to make some dessert. So I made this cherry - vanilla cream pie. This was the first time I made a pie. It was very delicious. :)





100th post

Ez a 100. bejegyzés. 
Elég régen jelentkeztem, de a vizsgák miatt nem igazán volt időm. Még egy van hátra, remélhetőleg ez lesz az utolsó. :)
Valószínűleg ma még jelentkezem egy vagy két poszttal. :)

This is my 100th post. 
I have one more exam this week. I hope this will be the last. :)
Maybe I'll write one or two post today. :)

2012. június 8., péntek

Books

Még maradt egy kevés jegyzettámogatásom és hogy ne vesszen kárba, ezért levásároltam. Így a két könyvért összesen 2005 Ft-ot fizettem. De akkor nézzük is a könyveket. :) 

I bought these book two days ago. 

Az első: Sophie Kinsella: Segítség, kísértet!
Imádom Sophie Kinsella könyveit. Viszont most még 3 hétig nem nagyon van időm olvasni, mert még javában tart a vizsgaidőszak. Még 3 vizsgám van hátra.

First: Sophie Kinsella: Twenties Girl
I love Sophie Kinsella's books. But unfortunately I don't really have time for reading because of the exam period. I have 3 exams left...


A másik pedig: Alyson Noel: Lúzerek és bálkirálynők 
A könyvesboltban a polcon láttam először, elolvastam a leírást és megtetszett. Gondoltam nagyon mellé nem lőhetek, hiszen a Halhatatlanok sorozat első két kötetét már olvastam és azok tetszettek. Ma hazafelé a vonaton elkezdtem olvasni és eddig tetszik. :) Viszont most hanyagolnom kell egy kicsit a tanulás miatt, bár lehet, hogy esténként olvasgatok egy kicsit. :) 

Second: Alyson Noel: Art Geeks and Prom Queens
I've read already two books from Alyson Noel and I liked it. I started to read this book on the train today and I like it. 


2012. június 6., szerda

Yummy chocolate

Az egyik barátnőmtől kaptam ezt a csokit a születésnapomra. Annyira finom. *-* A gyümölcsök savanykásak és annyira jól harmonizál a csoki ízével. Imádom :)
Bár nem éppen olcsó dolog. Tudom, hogy nem illik az ajándék árát megnézni, de már régebben is kíváncsi voltam, hogy mennyibe kerül egy ilyen csoki. Segítségül hívtam hát a Google-t. :D 1990 Ft, ha valakit érdekel.

I got this chocolate from my friend. I love it. *-* It's sooo delicious. :)







2012. június 4., hétfő

Vélemény a blogomról

Volt egy blogszépségverseny, amire jelentkeztem, de sajnos kevés jelentkező volt, így végül csak egy véleményt írtak a blogról, amit most be is másolnék ide. :)

"Már a blog címe tetszett, pedig még meg sem nyitottam rendesen az oldalt. Aztán persze csodálkoztam, hogy nem egy szokványos történetekkel teli oldalra kerültem, de ettől függetlenül tetszik a dolog. A fejléc képe nagyon szép, és az idézet is tetszik, igazából nincs mibe belekötni. Az egyszerű sablonokat szeretjük; ha a színek harmonizálnak, azt is szeretjük; leginkább viszont azt szeretjük, ha a szövegek sorkizártra vannak állítva, mert úgy mutat a legszebben. (Ezt Lívia nevelte belém :D) Ja, és beleolvastam pár bejegyzésbe. Azt is szeretjük ám, ha valaki szereti Kimit ;)"  (http://nalunkvanalabda.blogspot.hu/2012/06/ertekeles.html)