2013. december 31., kedd

2013

Ez most egy összegző bejegyzés féle szeretne lenni, nem tudom, hogy mennyire sikerül.

Az évben nagy részt a vizsgáké volt a főszerep, legyenek azok az egyetemi vizsgáim vagy az augusztusi nyelvvizsgám. Persze a tanulás mellett jutott idő a pihenésre is. Voltam nyaralni, olvastam is sokat és persze filmeket és sorozatokat is néztem. Na és persze igyekeztem minél több időt a családommal és a barátaimmal tölteni.

Szinte az egész évet végigkísérte a Forma-1, amiről minden futam után írtam egy kis összegzést itt a blogon is. (Az utolsóról még nem, de pótolom!)

Az év vége, pontosabban a december a munkáról és a tanulásról szólt. Azért a Karácsonyi egy hetes szünetben tudtam kicsit pihenni és a családdal lenni.

Nem túl izgalmas dolgok, de nekem nagyjából így telt a 2013-as év. 


Szeretnék mindenkinek Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánni! :)

2013. december 28., szombat

I'm here!

Több mint 1 hónapja nem volt bejegyzés a blogon, leszámítva a karácsonyos posztot. 

Jött egy olyan váratlan lehetőségem a szakmai gyakorlatra, hogy nem tudtam rá nemet mondani. Decembertől az egyik bankban dolgozom gyakornokként, nagyon szeretek ott lenni. Bár kicsit így nehéz időszakom is van, hiszen december második hetétől elkezdődött a vizsgaidőszak is. Eddig 3 vizsgán vagyok túl sikeresen, de még 5 hátra van, és sajnos nem a könnyebbek. Persze nehéz az, hogy a munkából hazaérve még le kell ülnöm tanulni, de muszáj. Ezért is volt az, hogy a hétvégéket is Szegeden töltöttem, megspórolva az utazásokat és inkább tanultam. 3 hét után azért jó itthon lenni egy kicsit a családdal, viszont holnap már utazom is vissza. 
Persze a fent említett okoknak köszönhető, hogy nem volt bejegyzés a blogon, de igyekszem ezen változtatni. 

Most pedig hoztam pár képet az elmúlt hetekből. :)

utazás 3 hétre

 csokimérgezéses reggeli :D

csajos délután :)

délutáni kikapcsolódás :)

nyertem *-*

forralt borozás

a szegedi Árkád

ajándékok egy része :)

imádom *-*


karácsony a szobámban :)

anyáék fája :)

forrócsoki :)