2016. július 16., szombat

Júniusi kedvencek

Úgy tűnik sosem sikerül időben hoznom a havi kedvences bejegyzéseket, így most is a hónap közepére tolódott szegény.


Két tusfürdőt is nagyon megszerettem az utóbbi időben, az egyik az Avon Senses Pure Oasis zöld tea és menta illatú tusfürdője, amit még az egyik találkozónk alkalmával Raminál szaglásztam meg és már akkor eldöntöttem, hogy nekem ez kell. Amint Avon katalógus közelébe kerültem meg is rendeltem, egyből a nagyobb kiszerelést. :D Szuper frissítő illata van. A másik tusfürdő pedig a Fa Coconut Water kókuszos tusfürdője (szerintem nem kókusz illatú:D), amivel rengeteg blogon találkoztam már. Már egy flakonnal el is fogyott, a képen a második szerepel, szerintem ez mindent elmond. A Balea író és citrom illatú kézkrémjét nem terveztem megvenni, csak véletlenül megláttam a DM-ben sétálva és gondoltam miért ne jöhetne velem haza. Az ugyanilyen illatú radírozós tusfürdőt nagyon szerettem, ennek is isteni citromos süti illata van, bár lehet valakinek ez már túl tömény. Átlagosan hidratál, általában esténként szoktam használni, de mindig itt van kéznél az íróasztalomon.


Kicsit kakukktojás, de Évi az egyik videójában mesélt erről a Denk mit (DM saját márkás) nedves képernyőtisztító kendőről és én is beszereztem. Nagyon szépen tisztít és nem hagy csíkokat maga után, én a TV-t és a laptopot szoktam vele letörölgetni.



A kedvenc sorozatom a hónapban egy visszatérő, a Devious Maids volt, aminek júniusban kezdődött el a negyedik évada. A sorozat négy bejárónő és az őket körülvevő emberek életét követi, ami tele van titkokkal, fordulatokkal és vicces kis jelenetekkel.

Nektek mik voltak a kedvenceitek júniusban? :)

2016. július 5., kedd

My month in pictures

Júniusban nem voltam túl aktív a képek készítésében, ennek pedig a vizsgaidőszak volt a legfőbb oka. De szerencsére már vége a megpróbáltatásoknak és jöhet egy kis pihenés. :)


Beniről persze készült több kép is, ezek közül ez a három került fel az instagramra. 


A szokásos kis havi találkozónkra is sor került a lányokkal, amire persze én egy vizsgáról estem be, ha már másról sem szólt az elmúlt hónapom. :D A Tiszáról pedig az utolsó vizsgámról hazafelé készítettem egy képet. :)

Nektek hogy telt a június? :)