2012. október 27., szombat

Wishlist - Books

Imádok olvasni. Az olvasás iránti szeretetem valamikor 11 éves korom körül kezdődött. Emlékszem alsó tagozatban egyáltalán nem szerettem olvasni és az olvasónaplókhoz is volt olyan eset, hogy a nagymamám olvasta ki a könyvet helyettem. :D
Egy karácsonyi ajándék viszont mindent megváltoztatott. 11 éves voltam, amikor karácsonyra a nagynénéméktől a Harry Potter 1. részét kaptam. Nem örültem neki, gondolom ez nem meglepetés. Nem azért mert Harry Potter (azt sem tudtam mi az :D), hanem mert könyv. De úgy voltam vele, ha már kapta, akkor csak beleolvasok, hátha jó. Gondolom mondanom sem kell, hogy nem tudtam letenni. Imádtam.
Hát így kezdődött az én olvasásmániám. Azóta rengeteg könyvet elolvastam már.
Most jelenleg egy Dan Brown könyvet olvasok. Bár jóval kevesebb időm van mostanában olvasni, de a heti 2x2 órás vonatozás alatt jut rá idő. :)


Rengeteg könyv van, amit szeretnék elolvasni.
A mostani kívánságlistámon is sok könyv szerepel, ebből most kettőt hoztam. Ők lesznek azok, amiket legelőször fogok beszerezni. :)

Az első Takács Nóra: Hogyan legyek jó nő? című kis könyve. Imádom Nóri videóit, tippjeit, úgyhogy nem kérdés, hogy megveszem-e. :)



A másik pedig Rhonda Byrne: A varázslat. A titok és Az erő már ott van a polcomon, már többször is kiolvastam őket. Van aki hisz benne, van aki nem. Szerintem elég megosztó egy sorozat. Nekem működik. Apró dolgokon már észrevettem. :)

Nagyjából ennyi lenne ez a bejegyzés.

Ti szerettek olvasni?
Mi a kedvenc könyvetek?
Mit olvastok éppen?

2 megjegyzés:

  1. Nekem van egy ilyen Secret könyvem (nem ez egy másik) és meg szeretnék tőle szabadulni. : )

    VálaszTörlés