2015. szeptember 1., kedd

Augusztusi kedvencek

Nem éreztem úgy, hogy az augusztus gyorsan eltelt volna, viszont összességében a nyár igen. Ezen a héten számomra már megkezdődött az egyetem és hétvégén vissza is költöztem Szegedre. Ismét sikerült összegyűjtenem néhány kedvencet az elmúlt hónapból, bár nem túl sok, de ezeket tényleg nagyon szerettem augusztusban.


A hónapban legtöbbet használt - és ezáltal kedvenccé vált - körömlakkom az Essence I ♥ Trends kiadásából a The Nudes kollekcíó 06-os baby doll árnyalatú lakkja volt. A leárazásokon sikeült megszereznem, és bár 3 réteg kell ahhoz, hogy szépen fedjen, a visszafogott színével és a tartósságával (alap és fedőlakkal 4-5 napig bírja) bekerült a kedvencek közé. Teljesen véletlenül találtam rá, szintén a leárazott termékek között, a Catrice Multi Colour pirosítójára. Két árnyalatban is megvettem, de a hónapban a kedvencem a 080-as Peach Frappucino volt. Bár építgetni kell, hogy elérjük a kívánt erősséget, a barackos-barnásabb színe miatt sokszor fogom használni ősszel is. A pirosítók vásárlásakor eredetileg púderért mentem. Kami ajánlotta a Catrice Prime and Fine vízálló mattító púderét és olyan szerencsém volt, hogy pont ez az egy darab volt akkor kitéve a Rossmann-ban a polcra. A tesztert kipróbálva nem is hezitáltam sokáig, egyből a kosaramban landolt. Az átlátszó, 010-es Translucent árnyalatban került hozzám. Szuper kis púder, bár a 40 fokokban sok mindent nem tud kezdeni a bőrömmel, de a hűvösebb időkben tökéletes. Köszi Kami! :D



A hónapban az abszolút kedvenc számom Dj Lennard, Gabriel B és Szakács Gergő közös száma a Lépnünk kell volt. Viszonylag kevés zenét hallgatok magyar előadóktól, de ez nagyon megtetszett.

Nektek mik voltak a kedvenceitek augusztusban?

2 megjegyzés:

  1. A Catrice pirosítóból nekem a pinkes van meg, én is nagyon szerettem nyáron. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt is megvettem, megörültem, amikor megtaláltam az akciós kosárkában őket érintetlenül. :)

      Törlés