2015. december 3., csütörtök

Novemberi kedvencek

Újabb hónap telt el, újabb kedvences bejegyzés következik. :)


Az ősz és főleg a hidegebb idő bekövetkeztével a bőröm is megbolondult és normálból szárazba kezdett átmenni. Ennek kiküszöbölésére ismét előkerült a Nivea testápolója, ami sikeresen orvosolta a problémát. Nem mellesleg pedig imádom az illatát. A másik megmentőm a hónapban a Carmex  tégelyes ajakápoló volt. Szerintem nem kell ódákat zengenem róla, csodálatosan teszi a dolgát és szuperül ápolja az ajkakat. 


A novemberben olvasott könyvek közül a kedvencem Susannah Cahalan: Lángoló agy - Egy hónapig őrült voltam című könyve volt, ami a saját visszaemlékezése arról az időszakról, amikor egy ritka betegség támadta meg. A könyvben a betegség fellépéséről, kialakulásáról és legyőzéséről olvashatunk. Borzasztó belegondolni, hogy ez bárkivel megtörténhet, és abba is, hogy hányan nem kapják meg a megfelelő kezelést vagy félre kezelik őket. A TEDxAmsterdamWomen 2013 rendezvényen  ő is részt vett és elmesélte betegségének történetét.


A kedvenc sorozataim listára ebben a hónapban a Blindspot is feliratkozott. A történet röviden: egy meztelen nőt találnak a Times Square-en, akinek a teste tele van tetoválásokkal és nem emlékszik semmire. Egy FBI ügynök neve is rá van tetoválva, őt be is vonják a nyomozásba. Rájönnek arra is, hogy minden tetoválás egy-egy bűntényre utal és ezek megakadályozásával és megoldásával egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy kiderüljön ki is ez a nő valójában.
Szuper kis sorozat, izgalmas és érdekes. Én nagyjából 2 nap alatt megnéztem az eddig leadott 10 részt. Jelenleg épp téli szüneten van a sorozat, de jó lenne ha már február 29-e lenne. :D

A bejegyzés végére pedig a hónap kedvenc zenéi kerülnek:
Belinda - Angel
Funeral For A Friend - Bend Your Arms To Look Like Wings
Hans Zimmer - Lost But Won
Jean Kelley - Chandelier

Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése