2016. április 2., szombat

My month in pictures

Talán az ünnepek miatti több szünet vagy az egyre több tanulnivaló miatt, de számomra a március hihetetlenül gyorsan eltelt. Így el is érkeztünk egy újabb képes összefoglalóhoz.


Tesómmal vásárolgattunk egy kicsit még a hónap elején, ami után elmentünk sütizni is. Voltunk a blogger lányokkal Raminál, ezúttal ottalvós bulit tartottunk. :D Anyával sütöttünk linzert és egy selfie is készült.


Szeretem, hogy egyre többször süt a nap és tisztább az idő, ezáltal egyre több csodaszép naplementében lehet részünk. Ha már március, akkor az egyet jelent számomra azzal, hogy indul az F1-es szezon. Mivel a szezonnyitó mindig Ausztráliában van, így az időeltolódásnak köszönhetően reggel zajlottak az események, így a kávémmal együtt ágyból néztem a futamot. :)


Olvasgattam is egy kicsit, bár sajnos egyre kevesebb időm jut rá, de azért igyekszem beszorítani. Rengeteg nárcisz nyílt a kertünkben, így hoztam be belőle a szobámba is. Bár már egyre kevesebben tartják a hagyományokat, mi még mindig várjuk húsvétkor a locsolkodókat.

Nektek hogy telt a március? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése