2016. július 16., szombat

Júniusi kedvencek

Úgy tűnik sosem sikerül időben hoznom a havi kedvences bejegyzéseket, így most is a hónap közepére tolódott szegény.


Két tusfürdőt is nagyon megszerettem az utóbbi időben, az egyik az Avon Senses Pure Oasis zöld tea és menta illatú tusfürdője, amit még az egyik találkozónk alkalmával Raminál szaglásztam meg és már akkor eldöntöttem, hogy nekem ez kell. Amint Avon katalógus közelébe kerültem meg is rendeltem, egyből a nagyobb kiszerelést. :D Szuper frissítő illata van. A másik tusfürdő pedig a Fa Coconut Water kókuszos tusfürdője (szerintem nem kókusz illatú:D), amivel rengeteg blogon találkoztam már. Már egy flakonnal el is fogyott, a képen a második szerepel, szerintem ez mindent elmond. A Balea író és citrom illatú kézkrémjét nem terveztem megvenni, csak véletlenül megláttam a DM-ben sétálva és gondoltam miért ne jöhetne velem haza. Az ugyanilyen illatú radírozós tusfürdőt nagyon szerettem, ennek is isteni citromos süti illata van, bár lehet valakinek ez már túl tömény. Átlagosan hidratál, általában esténként szoktam használni, de mindig itt van kéznél az íróasztalomon.


Kicsit kakukktojás, de Évi az egyik videójában mesélt erről a Denk mit (DM saját márkás) nedves képernyőtisztító kendőről és én is beszereztem. Nagyon szépen tisztít és nem hagy csíkokat maga után, én a TV-t és a laptopot szoktam vele letörölgetni.


A kedvenc sorozatom a hónapban egy visszatérő, a Devious Maids volt, aminek júniusban kezdődött el a negyedik évada. A sorozat négy bejárónő és az őket körülvevő emberek életét követi, ami tele van titkokkal, fordulatokkal és vicces kis jelenetekkel.

Nektek mik voltak a kedvenceitek júniusban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése