2016. szeptember 6., kedd

My month in pictures

Az augusztusom kicsit mozgalmasabbra sikerült, ez a képek mennyiségéből is látszik. 


Idén nyárra nem volt betervezve hosszabb nyaralás, de egy- vagy félnapos kirándulásokra azért jutott idő. Eltöltöttünk egy napot Gyopárosfürdőn, szerencsére az időjárás is remek volt. Egy délután a gyulai Almásy-kastélyt látogattuk meg, ami nem olyan rég lett felújítva. Csodaszép lett és az interaktív kiállítás is szuper. Egy másik délután pedig kilátogattunk a pósteleki Széchenyi-Wenckheim kastélyromhoz is.


Augusztusban kicsit több időt tudtam olvasásra is szánni. A hónapban olvasott könyvekről tervezek egy bejegyzést is írni a napokban.


Fagyizni is voltunk párszor, unokatestvéremékkel elmentünk a Medgyesi Dinnyefesztiválra, azon belül is a fő célunk az Irigy Hónaljmirigy koncert volt. Tesómmal pedig moziban is voltunk (végre, a sok tervezgetés után :D), ahol a Rossz anyák című filmet néztük meg.



Benike persze nem maradhat ki a képes összefoglalókból. Már egyre nagyobb és hosszabb (:D), augusztusban volt fél éves. ♥

Aki szemfüles volt, az láthatta, hogy sajnos a lányokkal nem sikerült összehoznunk találkozót a hónapban, de szeptemberben mindenképpen pótoljuk! :)

Hogy telt az augusztusotok? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése