2016. június 5., vasárnap

My month in pictures

A májussal mindig kettős érzéseim vannak: egyrészről várom, mert ebben a hónapban van a születésnapom, másrészről viszont egyet jelent a szorgalmi időszak végi hajrával és a vizsgaidőszak kezdetével is. Utóbbi miatt nagy részben mindig a tanulásról szól, de emellett azért akadnak mindig más programok és apróbb kikapcsolódásra is jut idő.


Sajnos kevés időm volt olvasni a hónapban, de ha igen, akkor az általában a vonatozások alkalmával volt. De volt rá példa, hogy a reggeli mellé is az olvasást választottam, a youtube videók nézése helyett. :)


Benikéről is készült néhány kép. Igyekszem nem elárasztani vele az instagramot. :D


Ebben a hónapban a naplementék helyét a felhők vették át. :)


Szülinapom is volt a hónapban, kaptam ajándékot is. :) A lányokkal is sort kerítettünk, a már megszokott kis vásárlós-ebédelős-sokat beszélgetős kis havi összejövetelünkre. Ritának is a találkozó előtt nem sokkal volt a szülinapja, így Rami egy közös tortával is készült, bár sajnos Rita végül nem tudott eljönni a találkozóra. :( ♥


Szeretem ha reggel van időm nyugisan megreggelizni és elkészíteni a reggelit, a képen éppen egy csokis-banános zabkása látható. Készült egy selfie is, illetve kipróbáltam a feelunique-ról rendelt Zoella pezsgő fürdőtermétket is.

Hogy telt a májusotok?:)

2 megjegyzés: