2016. november 7., hétfő

Októberi kedvencek

Hipp-hopp eltelt az október is, így ideje volt összeszedni azt a néhány terméket, sorozatot és zenét, amiknek ebben a hónap sikerült bekerülniük a kedvenceim közé.


Még egy régebbi DM kedvencek dobozban volt ez a Dove Regenerate Nourishment sampon és balzsam, de még csak most jutottam el odáig, hogy elkezdjem őket használni. Nagyon megszerettem, puha és fényes lesz tőle a hajam, nem zsírosodik hamarabb, mint általában és valami fantasztikus illata van, ami viszonylag sokáig érződik a hajon is.


A szeptemberi kedvencekből ugyan kimaradt, de már akkor is nagy kedvencem volt a Dm Denk Mit Fertőtlenítő kendő. Szuper kis találmány, nagyban megkönnyíti a takarítást. Tartok belőle egyet a kollégiumban is és egyet itthon is. 


A hónap kedvenc sorozata nálam abszolút a This Is Us volt. A bevezető részben négy különböző történetet ismerünk meg, amelyekben van valami közös is, és a négy szál valamilyen módon keresztezni is fogja egymást. Szerintem szuper kis sorozat, őszinte, elgondolkodtató és vicces részek is vannak benne.

A hónapban ezek voltak a kedvenc zenéim:
Ancient Bards - In My Arms
Cinema Sleep - The Response
Damien Dawn - Silent Scream
Dharmata - Where Do We Go
Girl On Fire - The Takedown
Tuomas Holopainen - A Lifetime of Adventure 

Nektek mik voltak a kedvenceitek októberben? :)

2 megjegyzés:

  1. aaa, azt a Denk mit kendőt én is szorgosan használom, és imádom! azt is szeretem benne, hogy nem az az undi és uncsi takarítószer illata van, hanem naaagyon fincsi almás, néha úgy beleharapnék :D :D

    VálaszTörlés