2016. december 12., hétfő

My month in pictures

A novemberen már mindig érződik a szorgalmi időszak végének közeledte, ez idén sem volt másként. Erre az időszakra tolódott a félév során elkészítendő beadandók és prezentációk túlnyomó része. A laptopom persze úgy gondolta, hogy ez az időszak a legmegfelelőbb arra, hogy bemondja az unalmas és két hétre "nyaralni ment" a szervízbe. De azért örülök, hogy viszonylag olcsón megúsztam a dolgot, mert azért a 6 év az 6 év. :)


Benike ezúttal sem maradhat ki a képes összefoglalóból. ♥


Mivel a laptopomat két hétig nélkülöznöm kellett, így a sorozatok és youtube videók helyett az olvasás volt az, amivel a szabadidőm nagy részét töltöttem. Ez meg is látszik a novemberi olvasásaimon is (tudom, még az októberiről sem volt bejegyzés, de ami késik nem múlik!).


A sokadik próbálkozás után végre sikerült nekem is bekerülnöm egy trnd projektbe. Ezúttal a baba intenzív testápolót lehetett tesztelni. Nagyon megtetszett ez a testápoló, mert nincs túl tolakodó, intenzív illata, könnyű állagú, gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után és jól hidratál. Használgatom is rendszeresen. :)
A november az sajnos mindig egyet jelent a Forma 1-es szezon végével, de már csak 103 nap és Ausztrál Nagydíj! ;)

Nektek hogy telt a november? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése