2016. december 28., szerda

Novemberi kedvencek

Szinte az összes bejegyzésemet úgy kezdem mostanában, hogy kicsit megkésve, de sikerült elkészülnöm velük. Nos ez a novemberi kedvences bejegyzéssel sincs másképp, ami december végére csúszott.


Még régebben rendeltünk együtt a lányokkal Feelunique-ról, akkor szereztem be Zoella Soak Opera tusfürdő/habfürdőjét, de eddig csak türelmesen várt a polcon arra, hogy a többi, már felbontott tusfürdőm elfogyjon. Novemberben végre sor került rá és azonnal megszerettem. Nem igazán tudnám máshoz hasonlítani az illatát, nekem ez olyan tipikus tiszta, friss illat. 
Az egyik Avon kampányban akciós volt a Luck parfüm 30 ml-es kiszerelése, így gyorsan meg is rendeltem. Már régebben is találkoztam ezzel az illattal, de valahogy sosem rendeltem meg. Egy erős, nőies, édes illat, ami szerintem őszre és télre tökéletes, de tavaszra vagy nyárra már nekem sok lenne.
Már elég régóta szerettem volna egy mélyvörös körömlakkot, így megrendeltem az Avon Gel Shine Wine and Dine Me nevű lakkját. Bár inkább barnás-vöröses lakk, de annyira imádom, hogy novemberben csak ez a lakk volt a körmeimen. Az én körmeimen alap- és fedőlakkal 4-5 napot simán kibír. A képen nem igazán látszik a színe, de itt megnézhetitek.

Moly.hu

Novemberben a kéthetes laptopmentes kényszerszünetem alatt sikerült elég sok könyvet elolvasnom. Ezek közül Colleen Hoover Szívcsapás sorozata lett a kedvencem. Bár nem áll hozzám túl közel a slam poetry műfaj, mégis magával ragadott az egész történet. Az első kötetben Layken szemszögéből ismerhetjük meg az eseményeket. A 18 éves lány, édesapja halála utána az édesanyjával és öccsével új városba költözik, ahol  a költözés napján megismerkedik a slam rajongó szomszédjával, a 21 éves Will-el. Hamar egymásra találnak, de az első randi után egy megdöbbentő felfedezés kettejük közé áll. A kérdés az, hogy legyőzik-e az akadályokat vagy végleg le kell-e mondaniuk egymásról? 
Persze ezeken kívül jóval mélyebb témákat boncolgat a sorozat, olyanokat mint például szülők elvesztése, rákos megbetegedés vagy a hirtelen felnőtté válás, hogy csak néhányat említsek.

A november zenei szempontból szuper volt. Ebben a hónapban jelent meg az Amaranthe új albuma, amiről az alábbi két dal rögtön a kedvencem lett, de persze az egész albumot imádom. Anna-nak is megjelent egy újabb száma november elején, amit szinte minden nap meghallgattam többször is.

Amaranthe - Endlessly
Amaranthe - Maximize
Anna Blue - Every Time The Rain Comes Down

Nektek mik voltak a kedvenceitek novemberben? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése