2017. január 29., vasárnap

2016 könyvekben

Így január végére elérkezett az utolsó olyan bejegyzés, ami még a 2016-os évre tekint vissza, azon belül is az olvasmányaimra. A Goodreads az év végén készített egy kis összesítőt mindenkinek, az enyémet bővebben itt találjátok.



A 2016-os évre 50 könyv elolvasását tűztem ki magamnak célul, de végül csak 39-et sikerült elolvasnom. Egyrészről szomorú vagyok, hogy nem sikerült elérnem a kitűzött célt, másrészről viszont örülök is a 39-es számnak, mert sikerült többet olvasnom, mint 2015-ben.


Műfajokat tekintve viszonylag vegyesek voltak az olvasmányaim, de még mindig nehezen lépek ki a megszokott műfajokból, de igyekszem nyitottabbnak lenni. Ha kedvencet vagy kedvenceket kellene választani, akkor K.A. Tucker - Tíz apró lélegzet, Colleen Hoover Szívcsapás sorozata és Elle Kennedy - Az üzlet című könyveket mondanám, de a 2016-os olvasmányaim közül nem volt olyan, ami nagyon nem tetszett volna.

2017-re ismét 50 könyv elolvasását tűztem ki célnak, aztán majd kiderül, hogy idén sikerül-e megvalósítani. Itt jobb oldalon az oldalsávban mindig látható, hogy éppen hogy állok ezzel és hogy melyik könyvet olvasom, de tudtok követni Goodreads-en és Molyon is.

Nektek volt kedvenc könyvetek 2016-ban? Ha igen, melyik volt az? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése