2017. január 23., hétfő

Decemberi kedvencek

Kicsit korábbi időpontra terveztem ezt a bejegyzést, de az elmúlt másfél-két hét nem igazán úgy alakult, ahogyan terveztem, így persze a bejegyzés megírása tolódott egyre későbbre. Na de most itt is van. Emellett még egy olyan bejegyzés lesz, ami a 2016-os évhez kapcsolódik. (Észrevettétek, hogy már majdnem egy teljes hónap eltelt 2017-ből?!)


Mindhárom terméket decemberben szereztem be és szinte azonnal kedvencemmé is váltak. A Blistex Málna és Limonádé ajakápolójának szuper illata van, állagra is megfelelő. A hidratálóképességét én közepesnek mondanám, ha már nagyobb a baj, akkor nem ezért nyúlok, hanem a jól bevált Carmexért, de szinten tartásra tökéletes. Az Original Source Málnás-Vaníliás tusfürdője is nagy kedvencem volt decemberben. Ez volt az első ilyen tusfürdőm, de biztosan nem az utolsó. Nem szárítja a bőrömet és fantasztikus illata van. Annak ellenére, hogy málnás, engem a Szívecske epres joghurtra emlékeztet, tesómat pedig az Eperjó csokira. :D Kicsit kakukktojás a Rimmel Magnif'eyes paletta, mert csak a hónap közepén vettem meg, de azóta csak ezt használom. Nekem a 002-es London Nudes Calling verzió van meg. Nagyon jól kihasználható paletta, hétköznapi és alkalmi vagy esti sminket is el lehet vele készíteni, valamint utazáshoz is tökéletes a kis mérete miatt. Én ecsettel szoktam felvinni, úgy egy picit porolnak, de nem vészes, valamint mindig használok szemhéjalapot is, így elég sokáig fönt maradnak a színek. Teljes áron nem biztos, hogy megvásároltam volna, de éppen akciós volt, így nem is gondolkodtam rajta sokáig, de egyáltalán nem bántam meg.


Bár decemberben nem sok könyvet olvastam, Elle Kennedy Az üzlet című regénye nagy kedvencemmé vált. (Nem, nem a borítón szereplő fiatalember miatt. :D)
A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.
Bár az alaptörténet nem újdonság és elég kiszámítható is, ennek ellenére annyira jól van megírva, hogy egyszerűen magával ragad. Fordulatos, eseménydús, izgalmas. Imádtam a két főszereplő civakodását és az SMS-ezgetéseiket. Tetszett, hogy Hannah egy talpraesett lány, és annak ellenére ami a múltban történt vele, nem zárkózik el teljesen a külvilágtól.


Sorozatok között visszatérő kedvencként a The Royals-t említeném, aminek decemberben indult a 3. évada. A sorozat egy fiktív uralkodói család botrányos, meghökkentő és cseppet sem unalmas életét mutatja be. 

Zenék terén decemberben is a már megszokott kis dalokat hallgattam, de két új kedvenc is beférkőzött közéjük. 
Alan Walker - Alone
Lady Gaga - Perfect Illusion

Nektek mik voltak a kedvenceitek decemberben? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése