2015. március 18., szerda

Sweetlandshop szülinapi parti

A múlt szombat délutánt Raminak köszönhetően Kecskeméten töltöttem, ahol a Sweetlandshop születésnapi partiján vehettünk részt néhány blogger lánnyal. Szegedről Rami, Andi és Ildi társaságában vonatoztam el Kecskemétig, ahol pedig a vasútállomáson találkoztunk PannivalKamival és Gabival. Ezután elindultunk az üzlet felé, de mivel kicsit hamarabb értünk Kecskemétre, volt egy kis időnk egy picit megnézni a várost is. 

Az üzletben koktélokkal, fincsi szendvicskékkel és fánkokkal vártak minket. Bemutatkoztunk, időközben Klau is megérkezett, majd megismerhettük az általuk forgalmazott márkákat, mindent megszaglásztunk és kipróbáltunk, többek között egy tál vízben megnézhettünk egy Bomb Cosmetics fürdőgolyót bevetés közben.

olyan mint egy tál puding tejszínhabbal a tetején :D

Az üzletnek nemrég elindult a webshop-ja is, így aki nem Kecskeméti, vagy nem esik útba neki a város, az is tud válogatni és rendelni az általuk forgalmazott Bomb Cosmetics, Yankee Candle, Calena, Akoma, Dr. Hauschka és Pure Czech márkák termékei közül.

Induláskor kaptunk egy kis csomagot tele mindenféle illatos és csodaszép dologgal. Ezután átmentünk még a Malomba, ahol rengeteget nevettünk és beszélgettünk. Majd elindultunk a vasútállomásra és egyúttal hazafelé is.









a kis csapat :) (kép forrása: Kami)
Szuper délután volt, nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy találkozhattam a lányokkal, remélem nem kell sokat várni a következőig. Még egyszer köszönöm Raminak és a Sweetlandshop-nak a lehetőséget! 

Olvassátok el és nézzétek meg a többiek beszámolóját is: 
Kami 

4 megjegyzés: