2015. július 31., péntek

Júliusi kedvencek

Hihetetlen gyorsasággal száguldott el ez a hónap is, így elérkezett az idő, hogy újra összeszedjem a kedvenceimet. Mivel a hónap túlnyomó részében itthon voltam, ezért a termékek terén ismét nem került be sok újdonság a kedvenceim közé.


A La Roche-Posay Termálvíz spray nagyon jól jött a nagy melegben, mostanában viszont reggelente is szoktam használni az arctisztítás után. A Carmex tégelyes ajakápolója a legutóbbi Mülleres vásárlásom során került hozzám. Imádom! Bőven elég egyszer használnom egy nap és tökéletesen hidratáltak maradnak az ajkaim. Köszi Kami, hogy annyit beszéltél róla! :D


A júliusban olvasott könyvek közül Kiera Cass - A Párválasztó sorozata csatlakozott a kedvenc könyveim/könyvsorozataim közé. Disztópia, ezért eleinte kicsit tartottam tőle, de annyi jót olvastam róla, hogy végül elolvastam. Egyáltalán nem bántam meg. 35 lány verseng a hercegért és a vele együtt járó koronáért. Kiszámítható a történet, de olvasmányos, fordulatokkal teli, engem teljesen megnyert. Imádtam! Ja, és Team Maxon! :D


A hónapban a legtöbbet a Within Temptationt hallgattam. Egy ideje valahogy háttérbe szorultak, de most újra "előszedtem" őket. Még mindig ugyanannyira szeretem őket, mint régen. A Whole World is Watching-on kívül sokat hallgattam még az And We Run-t, Paradise (What About Us?)-t és a Let Us Burn-t.

A hónapban történt események közül a diplomaosztóm volt az egyik kedvencem, a másik pedig, hogy felvettek a kiválasztott mesterképzésre, így szeptembertől még egy kicsit gyarapítom a diákok táborát.

Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

4 megjegyzés:

  1. Körülbelül te vagy az első, akinek ajánlottam a Carmexet és be is vált, mindenki más utálta :DDDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Én imádom! :D Lehet a mentolossága miatt nem szerették. :)

      Törlés
  2. Na! Gratulálok ééés gratulálok! (a diplomádhoz és hogy felvettek :))

    VálaszTörlés