2012. november 16., péntek

Olvastam II. - Cynthia Parker: Szingli nők

"Négy barátnő, akiknek egyik közös vonásuk, hogy gyerekkorukban az osztálytársaik kiközösítették őket, felnőttként azonban igen sokra vitték.
Hárman a szingli nők életét élik, csupán Pamela házas, de bizonyos mértékig ő is megőrizte a függetlenségét. Amanda tökéletesen elégedett, Gina már nem annyira, Joyce pedig a legkevésbé, ők ketten a nagy szerelemre vágynak. Csakhogy nem könnyű megfelelő férfit találni, különösen az esetükben, mert szépek, a munkájukban sikeresek, közel járnak a harminchoz és túl okosak, ennélfogva túl magasak az igényeik. Pamela ugyan ma is szerelmes a férjébe, ám azért neki is megvannak a maga gondjai.
Úgy tűnik egyedül Amanda érzi jól magát a bőrében, csak akkor rémül meg, amikor a tizenöt éves osztálytalálkozóra meghívót kap. Sürgősen szereznie kellene egy szuperpasit, akivel közösen eljátszhatnák ott az álompárt, de sajnos senki sincs az életében."

Most egy másik kedvenc íróm egyik könyvét hoztam, aki nem más, mint Cynthia Parker. A legelső könyvet től kb. 14 évesen olvastam. Azóta már több könyve is a kezembe került és eddig még nem volt olyan, ami ne tetszett volna.

Ez a sztori, mint ahogyan a leírásban is olvasható, négy barátnő történetét meséli el. Egy könnyed kis romantikus történet, de mégis van mondanivalója. 2 óra alatt simán kiolvasható, szóval nem lehet kifogás az időhiány. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése