2013. július 26., péntek

Sorozatok 1.

Vámpírnaplók (The Vampire Diaries)

"A sorozat egy 17 éves lány, Elena Gilbert (Nina Dobrev) életét követi, aki szerelmes lesz egy Stefan Salvatore (Paul Wesley) nevű 162 éves vámpírba. A kapcsolatuk egyre inkább bonyolulttá válik, amikor visszatér Mystic Fallsba Stefan gonosz és rosszakaratú bátyja,Damon (Ian Somerhalder), aki azt tervezi, hogy elpusztítja a várost, és vérbosszút áll az öccsén. Mindkét testvér érdeklődni kezd Elena iránt, főként a múltbéli szerelmükkel,Katherine-nel (Nina Dobrev) való hasonlósága miatt. Kiderül, hogy Elena, aki Katherine távoli rokona, Katherine hasonmása is egyben. Katherine végül visszatér a városba a testvérek és a lány elleni tervekkel." (Wikipedia)

Még az RTL-en kezdtem el nézi az első évadot, aztán valahogy mindig elfelejtettem. Végül az egyik unokatesóm ajánlására kezdtem el újra nézni. Az első két évadot még szinkronosan láttam (csak ez a két évad van leszinkronizálva egyébként), de ha újranézem valamikor, akkor biztos, hogy az eredeti nyelven fogom. A harmadik évad eleje körül értem utol a sorozatot, azóta is folyamatosan követem. Bár most éppen szünet van, de októberben jön az 5. évad. Kíváncsi vagyok rá, mert a 4. évad 1-2 rész kivételével nem volt nagy durranás.

A könyvet, ami a sorozat alapja még nem olvastam, vagyis csak pár oldalig jutottam. Zavart, hogy máshogy hívnak pár szereplőt. Azt a tippet kaptam, hogy vonatkoztassak el teljesen a sorozattól, miközben olvasom és úgy egész jó. Valamikor biztos sort kerítek rá, hogy elolvassam. :)

Ti nézitek ezt a sorozatot?:)



2 megjegyzés:

  1. Eleinte olyan lelkes rajongója voltam a sorozatnak ,aztán a harmadik évadnál valahogy ráuntam, abba is hagytam. Talán egyszer újra kedvet kapok hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. Igen a harmadik évad nem sikerült túl jóra és a negyedik sem. Kíváncsi vagyok az ötödik milyen lesz. :)

    VálaszTörlés